Yhteistyö vakuuttajien kanssa

Innoman toimii suurimman vahinkovakuuttajan kanssa tapaturmakuntoutusta merkittävästi uudistavalla tavalla. Olemme rakentaneet ammatillisen kuntoutuksen palvelut kiinteäksi osaksi potilaan hoitoketjua siten, että palvelu alkaa jo vahingoittumishetkestä.

Moniammatillinen kehitystyö johti kahteen perusperiaatteeseen, joiden varaan koko palvelutuotanto rakennettiin: nopea työhön paluun tavoite ja asiakkaan kokemus saadusta palvelusta. Palvelun keskiössä on siten asiakas ja hänelle oikeaan aikaan tuotetut palvelut.

Olemme kehittäneet ja toteuttaneet tätä ammatillisen kuntoutuksen uutta aikaa jo muutaman vuoden. Uuden prosessin ja palvelun kautta on kulkenut jo noin 2000 suomalaista, ja saadut tulokset sekä asiakkaiden palautteet osoittavat tien oikeaksi.

Työeläkevakuuttajille tuottamillamme palveluilla on samankaltaiset tavoitteet. Asiakkaan tarpeita on mahdollista huomioida huomattavasti nykyistä laajemmin. Työeläkekuntoutuksen palvelut ovat jääneet vuosien aikana jälkeen siitä, mitä kuntoutujat aidosti tarvitsisivat.

Olemme kehittäneet eläkevakuuttajien kanssa palveluita siihen suuntaan, että kuntoutujan prosessiin päästäisiin huomattavasti nykyistä aikaisemmin. Palvelujen sisältöjä on mahdollista kehittää aikaisempaa monipuolisemmaksi kuitenkin niin, että ammatillisen kuntoutuksen tavoitteet pysyvät keskiössä.

Tuottamamme uudet palvelut ovat osoittautuneet erittäin onnistuneiksi, ja jatkamme niiden kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Mikko Hintsala

toimitusjohtaja, Innoman HR Oy
+358 40 830 7629
mikko.hintsala@innoman.fi

Suvi Tapio

palvelujohtaja, työhyvinvointi ja ammatillinen kuntoutus
+358 40 651 1995
suvi.tapio@innoman.fi

Leena Koponen

myynnin ja markkinoinnin kehityspäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi