Tietosuojalauseke

Innoman-ryhmän tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 § ja 24 §
Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttämällä verkkopalveluamme.

1. Rekisterinpitäjät
Innoman Oy, y-tunnus: 0872643-9 ja
Innoman HR Oy, y-tunnus 2552637-5
Monsaksenkuja 1
01620 Vantaa

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Venla Berg, toimitusjohtaja, Innoman Oy
Sähköposti: venla.berg@innoman.fi
Puh. +358 50 044 3731
Mikko Hintsala, toimitusjohtaja, Innoman HR Oy
Sähköposti: mikko.hintsala@innoman.fi
Puh. +358 40 830 7629

3. Rekisterin nimi
Innoman-ryhmän (myöhemmin Innoman) asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Innomanin ja sen asiakkaiden välisen asiakassuhteen hoitaminen, ylläpito, kehittäminen ja analysointi. Rekisterin sisältämiä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin, mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen sekä Innomanin liiketoiminnan ja palveluiden suunnittelemiseen ja kehittämiseen sekä asiakasmäärien mittaamiseen ja markkinatutkimuksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat asiakkuuteen liittyvät tiedot:

  • nimi, titteli, yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • asiakashistoria (esim. yhteydenotot, tilatut palvelut, tiedot vierailuista Innomanin verkkosivustolla)
  • suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset sekä
  • mahdolliset asiakkaan itsensä antamat muut tiedot (esim. asiakkaan verkkosivuston lomakkeiden kautta antamat tiedot)

Innomanin avoimia työpaikkoja hakeneiden tiedot poistamme välittömästi tai viimeistään 6 kuukauden kuluttua rekryprosessin päätyttyä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakasrekisterin yhteystiedot ja muut asiakkuuteen liittyvät tiedot saadaan Innomanin asiakkailta asiakassuhteen aikana sekä Innomanin verkkosivuston lomakkeiden kautta, evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla, VRK/Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle
Innoman ei säännönmukaisesti luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan kuitenkin satunnaisesti luovuttaa Suomen lain mukaisesti. Tietoja voidaan säilyttää EU/ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevilla servereillä tai ne voivat kulkea EU/ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevien servereiden kautta palveluntarjoajimme MailChimpin tai Loyalisticin toimesta. Lue lisää MailChimpin turvallisuuskäytännöistä täältä: https://mailchimp.com/legal/ tai Loyalisticin turvallisuuskäytännöistä täältä: https://loyalistic.com/en/gdpr/transfers/.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Tällainen kielto voidaan milloin tahansa antaa kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

11. Evästeet
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa käyttäjän laitteelle tämän vieraillessa verkkosivuilla. Niiden avulla verkkosivut muistavat syöttämiäsi tietoja ja asetuksiasi, kuten kirjautumistietojasi ja kielivalintojasi, käyttökokemuksen parantamiseksi. Käytämme evästeitä lisäksi kävijätilastojen analysointiin ja tallentamiseen kehittääksemme verkkosivujemme käytettävyyttä sekä uudelleenmarkkinointiin.

Käyttämällä tätä sivustoa Käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön. Käyttäjä voi kontrolloida ja poistaa evästeitä toiveidensa mukaisesti: lisätietoja löydät osoitteesta aboutcookies.org. Halutessasi voit poistaa jo olemassa olevat evästeet laitteeltasi tai estää selaintasi käyttämästä niitä jatkossa. Evästeiden poistaminen käytöstä voi kuitenkin johtaa joidenkin verkkosivujen toiminnallisuuksien toimimattomuuteen.

12. Mainonnan kohdentaminen
Sivustolla voidaan käyttää Googlen AdWords Remarketings -mainontaa, joka kohdennetaan sivustolla vierailleisiin kävijöihin. Mainonnan tarkoitus on Innomanin palveluiden markkinoiminen. Tiedot sivustovierailuista kerätään tallentamalla tietokoneellesi ulkopuolisen palveluntarjoajan eväste. Voit kieltää mainonnan kohdentamisen estämällä evästeet tai osoitteessa http://www.google.com/settings/ads.

13. Muutokset tietosuojaselosteeseen
Tähän tietosuojaselosteeseen voi tulla muutoksia, jotka julkaistaan viipymättä tällä sivustolla.