close

Innoman on yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan sekä prosessien kehittäjä. Innomanin missiona on parantaa mitattavasti yritysten tuottavuutta ja liiketoiminnan uudistumiskykyä.

Yhdistämme palveluissamme Innomanin sekä asiakkaan asiantuntijoiden ja johdon osaamisen tehokkaan työskentelymallin avulla. Tuomme saman pöydän ääreen henkilöitä eri aloilta ja erilaisista kokemustaustoista. Liiketoiminnan kehittämiseen syntyy uusia näkökulmia ja innovatiivisia ratkaisumalleja.

Innoman konserniin kuuluvat emoyhtiö Innoman Oy ja tytäryhtiö Innoman HR Oy. Yrityksen avainhenkilöt omistavat yritykset.

Innoman konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 1.000.000 €.  Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on 1.800.000 €.

close

Ota yhteyttä niin kuin sinulle sopii parhaiten.
Soita, lähetä sähköposti tai kirjoita viestisi tähän.
Vastaamme pikimmiten!

Innoman uutiset

TULE OPPIMAAN INNOVAATIOJOHTAMISTA KÄYTÄNNÖN KAUTTA

01.06.2017
Kehitä organisaatiollesi uusi tuote, palvelu tai liiketoimintamalli

TEHOKAS INNOVAATIOTOIMINTA ON YHTEISPELIÄ

Tehokas innovaatiotoiminta ja sen johtaminen on yhteispeliä organisaation ulkoisen liiketoimintaympäristön sekä sisäisesti eri tasojen ja toimintojen välillä. Tuloksellinen toiminta edellyttää systemaattisia yhteisiä pelisääntöjä, toimintamalleja sekä työkaluja. Innomanin tavoite on valmentaa ja mentoroida yrityksiin 200 innovaatiojohtajaa vuodessa.

Innoman järjestää seuraavan innovaatiojohtamisen kurssin syksyllä 21.9.- 26.10.2017, ja se sisältää viisi koko päivän työpajaa.


MITEN? – MONIAMMATILLINEN TIIMI RATKAISEE

Innovaatiojohtamisen kurssi on kahden kuukauden innovaatiopolku, joka sisältää kaksi puolen päivän aloitus- ja lopetusjaksoa sekä viisi koko päivän työpajaa noin kahden viikon välein. Työtapana on Innomanin työpajakonsepti, jossa moniammatillinen tiimi ratkaisee yrityksen keskeisen kehittämishaasteen.

Kurssi perehdyttää osallistujat laaja-alaisesti ja käytännönläheisesti yhteiseen innovaatiotoiminnan ”kieleen” ja työkaluihin. Valmennusohjelmaan osallistuu kerralla viisi yritystiimiä, joko samasta yrityksestä tai muista yrityksistä. Kurssi koostuu perusteellisesti 10 vuoden aikana eri ympäristöissä testatuista moduuleista.

Innomanin asiantuntijat ovat mukana Aalto-yliopiston innovaatiojohtamiseen liittyvässä tutkimuksessa, perus- ja jatko-opetuksessa sekä täydennyskoulutuksessa.


POLKU UUTEEN TUOTTEESEEN, PALVELUUN TAI LIIKETOIMINTAMALLIIN

Innovaatiojohtamisen kurssin innovaatiopolun erityispiirteitä ovat mm.:
• Työpajojen välillä tehtävät kotitehtävät
• Laaja kirjallinen teoreettinen ja käytännöllinen tukiaineisto
• Korkeatasoinen jatkuva tuki kurssin aikana
• Konkreettinen testattu ratkaisu haluttuun kehittämishaasteeseen
• Oppi uusista innovaatioprosesseista ja työkaluista
• Benchmarkkaus monialaisen yritysjoukon kanssa


INNOVAATIOJOHTAMISEN KURSSIN AJANKOHTA

Innovaatiojohtamisen kurssi toteutetaan 21.9.- 26.10.2017, ja se sisältää viisi koko päivän työpajaa.


PALJONKO KURSSI MAKSAA?

Innovaatiojohtamisen kurssin kustannus on 15 000 € + ALV / yksi tiimi. Yhden tiimin osallistujamäärää ei ole rajoitettu, mutta suositus on 3-6 henkilöä/tiimi. Valmennus voi kohdistua yhden yrityksen lisäksi myös liiketoiminnallisesti synergiseen yritysverkostoon.


ILMOITTAUDU TIIMISI KANSSA VIIMEISTÄÄN 23.6.

Innovaatiojohtamisen kurssin pitopaikka on Business Meeting Park - Forum, Marski 1, Mannerheimintie 20B, 00100 Helsinki. Sisäänkäynti Mannerheimintien ja Simonkadun Lasikulmasta hissillä 6. krs.

Kiinnostuksensa kurssia kohtaan ovat osoittaneet useat eri alojen johtavat yritykset ja organisaatiot. Kurssille otamme viisi yritystiimiä. Ilmoittaudu kurssille mahdollisimman pian, viimeistään 23.6.2017 mennessä (henri.fagerholm@innoman.fi).


HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ? KYSY:

• Pekka Berg, TkT, Partner, puh. 040 545 5560, pekka.berg@innoman.fi
• Jyrki Suomala, puh. 0401289919, jyrki.suomala@innoman.fi
• Jussi Pihlajamaa, puh. 050 403 6290, jussi.pihlajamaa@innoman.fi
• Henri Fagerholm, puh. 046 875 1086, henri.fagerholm@innoman.fi