Ammatillinen kuntoutus

Tuotamme ammatillisen kuntoutuksen palveluja vakuutusyhtiöille, yrityksille ja julkishallinnolle.
Rakennamme palvelun tilaajan tarpeiden mukaisesti, aina palvelun kehittämisestä ja prosessien luomisesta ammatilliseen ohjaustyöhön.

Ammatillisen kuntoutuksen tavoitteena on turvata työuran jatkuminen alentuneesta työkyvystä huolimatta. Työkyvyn rajoite voi tarkoittaa fyysistä tai mielenterveyteen liittyvää työkyvyn alenemaa. Vakuutusyhtiön kustantaman ammatillisen kuntoutuksen käynnistymiseksi kuntoutuja tarvitsee vakuutusyhtiön päätöksen.

Teemme myös yrityksissä yksilöohjausta, joissa tavoitteena on tukea työntekijän elämänhallintataitoja ja ohjata työntekijä oikean avun piiriin, kuten ammatilliseen kuntoutukseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Mikko Hintsala

toimitusjohtaja, Innoman HR Oy
+358 40 830 7629
mikko.hintsala@innoman.fi

Suvi Tapio

palvelujohtaja, työhyvinvointi ja ammatillinen kuntoutus
+358 40 651 1995
suvi.tapio@innoman.fi

Leena Koponen

myyntipäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi

Muut palvelut

Liiketoiminnan kiihdytyslaboratorio

Strategia
Konkreettinen kehityspolku
Johtaminen

Lue lisää

Tuottava ERP-projekti

ERP-projekti on yrityksen liiketoiminnan ja prosessien kehittämistä. Teknologiset ratkaisut ovat keinoja toteuttaa yrityksen strategiaa, ohjata prosesseja ja kehittää tuottavuutta. Onnistunut ERP-projekti edellyttää ammattimaista projekti- ja muutosjohtamista.
Innoman on ERP-toimittajista riippumaton asiantuntijayritys.

Lue lisää

Innovaatiotoiminta

Innovaatiotoiminta takaa organisaation menestymisen. Innovaatiotoiminnankin tuottavuutta voi kehittää. Tähän tarvitaan systemaattista kehittämistä ja oikeat työkalut. Tuloksena syntyy uusien tuotteiden, palveluiden, liiketoimintamallien ja ekosysteemeiden innovaatioita.

Lue lisää