Joni Hyttinen

Joni Hyttinen

asiantuntija
+358 40 181 9463
joni.hyttinen@innoman.fi

Joni Hyttinen, YTM, sosiologia. Opinnoissa painopistealue työelämän muutosten tutkimisessa, pro gradu -tutkielma koneyrittäjien työn muutoksesta. Opintoja myös johtamisesta, psykologiasta, mediatutkimuksesta ja viestinnästä.

Jonin vahvin osaaminen on työn asiantuntijuudessa, työhön paluun prosesseissa sekä ammatillisen kuntoutuksen palveluiden koordinoinnissa ja tuottamisessa.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Joni on työskennellyt muun muassa asiantuntijatehtävissä julkisissa työvoimapalveluissa. Tehtävät ovat perehdyttäneet laaja-alaisesti työmarkkinoiden toimintaan ja muutoksiin sekä kasvattaneet Jonin asiakaslähtöiseksi asiakaspalvelijaksi.
Erityisesti Joni on asiakastyössään painiskellut työelämän haasteiden kanssa, kuten esimerkiksi työllistymisen vaikeuksien, työelämässä pysymisen sekä työn ja toimintakyvyn haasteiden parissa.

Jonia motivoi yhteiset onnistumisen elämykset asiakkaan kanssa sekä mahdollisuudet kehittää itseään aina vain paremmaksi asiantuntijaksi. Hän tekee työtään tulostavoitteisesti eikä pelkää liikkua osaamisalueidensa rajamaastossa.

– Perusajatukseni on, että työtä tehdään monipuolisesti ihmisten kanssa, ihmisiä varten, ja samalla naatiskellaan savolaisittain, Joni kuvaa.

Vapaa-aikanaan Joni harrastaa rugbya Kuopio Rugby Clubin riveissä sekä opiskelee bassonsoittoa. Rauhallisina hetkinään Joni rakastaa erityisesti kauhu- ja science fiction -kirjallisuutta sekä näiden aihepiirien elokuvia.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 22.12.2017

Joulupukin työpajalla eletään ajan hermolla

Työelämä mullistuu kaikkialla. Entä jos muutokset ulottuisivat Korvatunturille saakka? Mitä hyötyä tekoälystä on Petteri Punakuonolle? Entä robotiikasta tontuille? Miksi firman pikkujoulut on edelleen tärkeä tapahtuma?

Lue lisää