Mika Palokoski

Mika Palokoski

asiantuntija
+358 400 268 872
mika.palokoski@innoman.fi

Mika Palokoski – ”ERP-kuiskaaja”

Mika on toiminut lähes 20 vuotta toiminnanohjausjärjestelmien parissa, ja omaa siten laajan kokemuksen yritysohjelmistojen käyttöönottoprojekteista sekä yritysten liiketoimintaprosesseista ja niiden kehittämisestä.

Mikalla on asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen lähestymistapa asioihin, ja etenkin koulutustehtävissä hän on saanut erinomaista palautetta asiakkailtaan sekä humoristisen ”ERP-kuiskaaja” -tittelin.

– Olen saanut mahdollisuuden toimia eri asiantuntijatehtävissä lukuisten yritysten kanssa useilta eri toimialoilta. Minua innostaa työssäni kehitys, vaihtelevuus, työn haasteet sekä Innomanin lyömätön yhteishenki.

Hän on viimeksi työskennellyt Lemonsoftilla, Visma Softwarella sekä alan konsultti- ja myyntitehtävissä itsenäisenä yrittäjänä. Ennen ’erppi-uraa’ Mika toimi muun muassa Siviilipalveluskeskuksessa varajohtajan tehtävissä. Opintoja on kertynyt taloushallinnon, myynnin, yrittäjyyden sekä tietotekniikan alueilta.

– Vapaa-aikani kuluu laiskottelun lisäksi perheen sekä eri aktiiviteettien, kuten maastopyöräilyn ja frisbeegolffin parissa.