Sami Falck

Sami Falck

asiantuntija
+358 45 113 9030
sami.falck@innoman.fi

Sami Falck on tietojärjestelmien velho. Hän sukeltaa intohimoisesti monimutkaisiin tietokantoihin ja muokkaa tiedon ymmärrettäviksi taulukoiksi ja graafeiksi. Uudet haasteet antavat vain lisäenergiaa.

– Pidän uuden oppimisesta. Ihmettelen ja selvittelen sovellusten toiminnallisuuksia ja lueskelen aiheeseen liittyviä blogeja. Tällä hetkellä opiskelen robotiikkaa ja sen hyödyntämistä.

Samilla on monipuolinen ammatillinen tausta. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt jakelu- ja varastointipalvelualalla, rakennus- ja kirjapainoalalla, markkinointi- ja mainosalalla sekä ravintola-alalla.

Viimeksi hän työskenteli Lehtipisteen tietohallintotiimissä. Samin vastuualueita olivat tietokantojen ja palvelimen ylläpito, tietojen raportointi ja integraatiot muun muassa varastonhallintaan, kirjanpitoon ja kuljetustietoihin. Sami myös suunnitteli ja toteutti ohjelmistojen integraatioita.

Sami nauttii saadessaan auttaa ihmisiä. Kun monimutkaisesta tietojärjestelmästä saa rakennettua yksinkertaisen ja selkeän raportin, asiakkaan hymy on palkitsevaa.

Kotona Samia motivoivat parivuotiaat prinsessakaksoset. Hän asuu vaimonsa ja tyttäriensä kanssa 1970-luvun talossa, joten vapaa-ajalle riittää remontointiharrastusta. Kesällä jännitetään, oppivatko tytöt ajamaan polkupyörällä.