Suvi Tapio

Suvi Tapio

palvelujohtaja, työhyvinvointi ja ammatillinen kuntoutus
+358 40 651 1995
suvi.tapio@innoman.fi

Suvi Tapio, YTM (erikoistuminen työelämäkysymyksiin), TM (erikoistuminen sosiaalietiikkaan ja johtamiseen), opettaja ja aikuiskouluttaja. Lisäksi työsuojeluvaltuutetun koulutus, vuorovaikutuskouluttajan pätevyys (MOD-kouluttaja) ja johtamisen koulutusta. Osakas.

Suvin vahvin työkokemus on ammatillisen kuntoutuksen uudenlaisten palvelujen kehittämisessä sekä asiakastyössä. Hänellä on vuosien johtamis- ja esimieskokemus. Lisäksi hän on toiminut usean vuoden ajan asiakastyössä ja kouluttajana.

Suvia motivoi työkykyjohtamisen kehittäminen sekä laajemminkin työelämän ongelmakohtiin liittyvien palvelujen ja kokonaisuuksien kehittäminen ja ratkaiseminen.

Ylipäätään minua motivoi ja kiehtoo rakenteiden muokkaaminen toimivaksi, oli kyse sitten työssäjaksamisen tai ammatillisen kuntoutuksen palveluista. Hyvässä porukassa ongelmien ratkaisu motivoi minua erityisesti, Suvi samalla kiittelee yhteistyökumppaneita.

Suvin vapaa-ajan täyttävät yrittäjyys, perhe, tanssi, yhteiskunnallinen vaikuttamistyö ja kesämökkeily.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 14.10.2018

Kenen velvollisuus työkykyjohtaminen on?

Työkykyjohtaminen on yrityksen tuloksen perusta. Se ei ole ainoastaan HR-osastoa koskettava asia, vaan tärkeä osa koko yrityksen strategiaa.

Lue lisää
Blogi 20.2.2018

Eri sukupolvet työelämässä

On trendikästä puhua eri sukupolvien erilaisista odotuksista työelämässä. Stereotypioiden kautta työtekijöitä ei voi kuitenkaan luokitella, sillä se voi aiheuttaa epäoikeudenmukaisia toimintatapoja työyhteisöissä.

Lue lisää
Blogi 8.9.2017

Työsuhteen kuherruskuukausi

Työsuhteen kuherruskuukauden alussa kaikki on jännittävää, mielenkiintoista ja uudet työkaverit ihastuttavia persoonia.

Lue lisää
Blogi 9.3.2017

Työelämän murros – mitä se vaatii työnantajalta?

Mihin työnantajan tulisi keskittyä, jotta pitäisi yrityksenä kilpailukykyisenä henkilöstönsä avulla?

Lue lisää