Tarja Pere-Druey

Tarja Pere-Druey

asiantuntija
+358 400 391 178
tarja.pere-druey@innoman.fi

Tarja Pere-Druey, KM, aikuiskouluttajan pedagoginen pätevyys.

Tarjalla on vahva ura työelämän ja työkyvyn haasteiden parissa. Hän on kehittänyt yrityksille tarjottavia työkykypalveluita ja toimintaa sekä vastannut niitä tuottavasta tiimistä noin neljän vuoden ajan. Samalla hän valmensi ja sparrasi yritysten työntekijöitä lähinnä outplacement-, muissa uudelleensijoitus – ja työnhakuhaasteissa.

Ammatillisen kuntoutuksen ohjauskokemusta sekä työeläkeyhtiöille että vahinkovakuuttajille hänelle on kertynyt noin 10 vuotta. Ammatillisen kuntoutuksen tiimin esimiesvastuuta Tarja on kantanut noin kahdeksan vuotta ja vastaa osaltaan tälläkin hetkellä työmestareiden ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja uudistamisesta.

Lisäksi Tarja on toiminut TE-toimistolla asiantuntijana, TE-toimiston työnhakuryhmien vastuukouluttajana, lähihoitajien kasvatustieteen ja sosiaalipuolen kouluttajana sekä yliopistossa kasvatustieteen kouluttajana.

Minua motivoi työssä se, että koskaan ei voi aamulla olla aivan varma, mitä päivä tuo tullessaan – mitä kaikkea uutta voi oppia tai miten kaikkea opittua voikin käyttää hyödyksi tai eri tavalla kuin viime kerralla, Tarja kertoo.

Tarjan vapaa-aika kuluu pitkälti urheilun parissa.
Lajeina on lähinnä kaikki, missä tulee kunnolla hiki ja tuntee vielä seuraavana päivänäkin tehneensä jotain. Jos urheilulta jää aikaa, kuluu se kesällä puutarhan kunnossapidossa ja talvella lumihommissa tai sitten saatan leipoa.

”Ympäristötekona” Tarja pyöräilee töihin ympäri vuoden.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 11.9.2018

Pitääkö odottaa, että irtisanotaan?

Mitä jos työntekijän irtisanoutumista helpotettaisiin eikä karenssia olisi? Aiheuttaisiko se työelämään positiivista liikehdintää?

Lue lisää
Blogi 3.11.2017

Asenteella voittoon

Kylläpä meitä on monen moisella asenteella varustettuja työikäisiä ihmisiä!

Lue lisää
Blogi 12.4.2017

Kun parasta ennen -päiväys meni jo

Mitä vaihtoehtoja on jäljellä, jos oman kehon parasta ennen -päiväys alkaa olla lähellä eikä sama vanha hyvä työ enää onnistu?

Lue lisää