Tero Nevala

Tero Nevala

asiantuntija
+358 400 219 078
tero.nevala@innoman.fi

Tero Nevala, sosionomi (AMK), YTM (syksyllä 2017), pääaineena sosiaalityö. Opintoja myös liiketaloudesta ja psykologiasta.

Tero on työskennellyt sosiaalialan eri tehtävissä 12 vuotta, painottuen lastensuojeluun ja perhepalveluihin. Hänelle on kertynyt useiden vuosien ajalta sekä asiantuntija- että esimies- ja johtamiskokemusta. Tero on erikoistunut uusien sosiaalialan toimintayksiköiden starttauksiin, nopeisiin prosessimuutoksiin, uusien toimintojen ja työskentelymallien sisäänajoon sekä erityisesti yksityisten palvelutuottajien ja julkisen sektorin väliseen rajapintaan.

Työssä Teroa motivoi uuden kehittäminen, ihmisten auttaminen ja se, kun ymmärtää jonkin monimutkaisen asian yhtenä kokonaisuutena ja löytää keinot kääntää kokonaisuus haluamaansa suuntaan.

 – Olen ennen kaikkea uuden luoja ja kehittäjä, ja pidän siitä, kun töissä on sopiva paine ja tekemisen meininki, Tero kuvaa.

– Vapaa-aika menee perheen parissa pikkulapsiarjessa, ja mitä ylimääräisiä hetkiä liikenee, vietän ne harrastusten parissa. Tärkeimpänä harrastuksena on seinäkiipeily, jonka lisäksi harrastan kirjallisuutta, historiaa sekä pc- ja konsolipelejä.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 19.10.2017

Onnellisten työpaikka

Millainen on onnellisten ihmisten työpaikka?

Lue lisää
Blogi 16.5.2017

Terveiset Oulusta!

Tutkitusti mahdollisimman aikainen paluu normaaliin arkeen ja työelämään on paras kuntouttaja.

Lue lisää