Leena Koponen

Leena Koponen

myynnin ja markkinoinnin kehityspäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi

Leena Koponen, KTM, eMBA

Leena on asiakkuuksien ja liiketoiminnan kehittäjä. Asiakastyössä hän hyödyntää joustavasti tutkimuksen ja palvelumuotoilun työkaluja osana Innomanin konsultointipalveluja. Markkinointi- ja myyntistrategian rakentaminen antaa hyvän viitekehyksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiselle. Kaupallistamisen ammattilaisena työkalupakkiin kuuluvat CRM, myyntisuppilo ja markkinoinnin vuosikello.

– Minua motivoivat onnistumiset asiakastyössä, on sitten kyse oman asiakkaan tai työkaverin onnistumisista, omasta asiakas- tai myyntitoiminnasta tai henkilökohtaisesti koetusta positiivisesta asiakaspalvelusta, Leena kuvaa.

Vapaa-ajalla Leenaan voi törmätä rannalla leija- ja purjelautailemassa, retkiluistelemassa, hiihtämästä tai ihan muuten vain pulahtelemassa kesät talvet.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 19.5.2021
Tee yrityksesi kasvutavoitteista totta

Ensimmäisten kvartaalien jälkeen on hyvä tarkistaa myynti- ja markkinointitavoitteet sekä mittariston että toimenpiteiden toimivuus. Miten myynti hoidetaan yrityksessäsi? Onko markkinointi tukemassa kasvustrategiaa?

Lue lisää
Blogi 12.6.2020
Miten maailmantilanteen muutos näkyy meidän yrityksessä?

Kotoilu ja etätyöt sekä digityöskentely ja digiostaminen ovat uusia tilanteen ohjaamina muodostuneita megatrendejä. Nyt viimeistään on aika miettiä, mitä muutoksia ne tarkoittavat omassa yrityksessä.

Lue lisää
Blogi 6.11.2019
Lisää iloa, luovuutta ja toimeenpanokykyä työpaikalle

Kukapa ei haaveile luovemmasta kulttuurista työpaikalla? Helppo tapa herätellä ja lisätä kokeilukulttuuria on Lego Serious Play -työpaja...

Lue lisää
Blogi 17.5.2019
Miten tuotan arvoa asiakkailleni?

Mistä tiedän, että olen hyödyksi asiakkaille ja työkavereille? Mietin säännöllisesti työtehtävieni tärkeyttä ja järjestystä, jotta varmistun, että teen oikeita asioita, joilla...

Lue lisää
Blogi 23.5.2018
Kasvu tulee asiakkaista

Myynti ja markkinointi tukevat yrityksen kasvutavoitteita paremmin yhdessä kuin erikseen.

Lue lisää