Tuulamaria Lempiälä

Tuulamaria Lempiälä

asiantuntija
+358 40 659 5526
tuulamaria.lempiala@innoman.fi

Tuulamaria Lempiälä, YTM, sosiaalipsykologi, opintoja myös henkilöstö- ja työhyvinvointiasiantuntijan koulutusohjelmassa Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa.

Tuulamaria on ollut vuodesta 2011 osa- tai kokoaikainen valmentaja ja kouluttaja. Ennen Innomanille tuloaan hän koulutti työnhakija-asiakkaita, pääosin yksilö- ja ryhmävalmennuksissa. Lisäksi hän on toiminut rekrytointi- ja työhyvinvoinnin kehittämistehtävissä.

Työssä Tuulamariaa motivoi upea työtiimi ja hyvät kohtaamiset ihmisten kanssa. Palkitsevaa on mahdollisuus tukea pienillä teoilla ihmistä eteenpäin omassa elämässään. Hyvä kohtaaminen voi joskus johtaa ihmeisiin, eivätkä kaikki pienet vivahteet ja vaikutukset näy ulospäin.

– Haluan myös osaltani vaikuttaa erilaisiin lukkiutuneisiin ajattelumalleihin, joita tunnistamalla ja muokkaamalla voimme voida sekä yksilönä että työyhteisönä paremmin, Tuulamaria uskoo.

Vapaa-ajalla Tuulamarialle tärkeitä asioita ovat hyvät ihmissuhteet, joissa jaetaan jokapäiväistä elämää.

– Sytyn toimivista yhteisöistä, ja sosiaalinen persoonani herää eloon hyväksyvissä ja huumorintäyteisissä hetkissä. Minun kanssani keskustelu voi liikkua nopeasti syvällisestä johonkin aivan kevyeen naurun täyttämään hetkeen, Tuulamaria lupaa.

Lempinimiä Tuulamarialle löytyy yhtä paljon kuin huumoria eli paljon. Innomanilla käyttöön on vakiintunut lämminhenkinen Tuutikki.

Tuulamarian rakkaimmat harrastukset ovat musiikki osana jokaista päivää, laulaminen, viulun ja alttoviulun soitto, improvisaatioteatteri, Training for Warriors -toiminnallinen harjoittelu sekä tanssi. Erityisen rauhoittavana elementtinä hän kokee veden ääressä olemisen.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 19.3.2018

Työhön paluun tukeminen on kaikkien etu

Muuttuuko työkyvyttömyys työkyvyksi viisarin vaihtaessa vuorokaudesta toiseen?

Lue lisää