Ajankohtaista

5.5.2020

Liiketoiminnan kehittäminen kriisin aikana

Liiketoimintaa olisi kehitettävä, jos kriisistä voittajana haluaa selviytyä. Kuinka siinä onnistutaan? – Jos olit valmistautunut niin pärjäät, mutta vieläkään ei ole myöhäistä. Katso ja kuuntele podcast.

Lue lisää
21.4.2020

Myrsky koulii menestyjäksi!

Häiriötilanteen vaikutukset liiketoimintaan ovat vähennettävissä uusilla näkökulmilla ja strategisella reagoinnilla. Strategiamuutoksilla voidaan myös luoda uutta kilpailuetua ja uusia voittopolkuja koronan jälkeistä aikaa varten. Autamme yrityksiä luomaan kehitysstrategian, jonka avulla vastoinkäymiset käännetään voitoksi.

Lue lisää
27.3.2020

Innoman auttaa suunnittelemaan liiketoimintaa koronavaiheen yli ELY-tuella 30 € +alv/päivä

Valtio lisää miljardi euroa yritystukiin. Tavoitteena on, että pk-yritykset voivat kehittää toimintaansa ja turvata toimintansa jatkuvuuden koronavirusepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
19.3.2020

Business Finlandilta kehitysrahoitusta korona-häiriötilanteessa

Business Finland avasi tänään hakuun rahoituspalvelun Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii  koronavirustilanteesta.

Lue lisää
7.2.2020

Innomanilaiset ensiapukurssilla

Kuinka toimia ensiaputilanteessa:
1. Varmista oma turvallisuus
2. Arvioi tarviiko uhri hätäsiirron
3. Onko uhrilla hengenvaara?
Tarkista A, B, C ja D

Lue lisää
22.1.2020

Miten yrityksessä kehitetään, markkinoidaan ja tehdään jatkosuunnitelmia

Yhteistyössä Kynix Oy ja Innoman käsittelivät Kynix:in strategiaa ja kehittivät liiketoimintamallia. Projektissa otettiin kantaa linjauksiin, joita jokaisessa yrityksessä on otettava huomioon.

Lue lisää
20.1.2020

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi

Business Finlandin Innovaatioseteli-rahoitusta voi hakea jälleen 20.1.2020 alkaen. Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Lue lisää
18.12.2019

Hyvää huomenta 2020!

Toimitusjohtajamme Venla Berg ehdottaa teemaa 2020 uuden vuoden lupaukselle: Yrityksen tietojärjestelmäratkaisujen ja prosessien kehittämistä voisi pohtia.

Lue lisää