Ajankohtaista

1.9.2020
Kyvykkyyttä uudistumiseen koetellaan erityisesti nyt

Uudistusmieliset ihmiset ovat omaperäisiä ja intohimoisia työntekijöitä.
Sanna Marinin hallitus auttaa yrityksiä kymmenillä miljardeilla euroilla koronan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi. Samalla kun yritykset kamppailevat selvitäkseen kriisin yli, valtion apu mahdollistaa myös liiketoiminnan uudistamisen.

Lue lisää
5.5.2020
Liiketoiminnan kehittäminen kriisin aikana

Liiketoimintaa olisi kehitettävä, jos kriisistä voittajana haluaa selviytyä. Kuinka siinä onnistutaan? – Jos olit valmistautunut niin pärjäät, mutta vieläkään ei ole myöhäistä. Katso ja kuuntele podcast.

Lue lisää
21.4.2020
Myrsky koulii menestyjäksi!

Häiriötilanteen vaikutukset liiketoimintaan ovat vähennettävissä uusilla näkökulmilla ja strategisella reagoinnilla. Strategiamuutoksilla voidaan myös luoda uutta kilpailuetua ja uusia voittopolkuja koronan jälkeistä aikaa varten. Autamme yrityksiä luomaan kehitysstrategian, jonka avulla vastoinkäymiset käännetään voitoksi.

Lue lisää
27.3.2020
Innoman auttaa suunnittelemaan liiketoimintaa koronavaiheen yli ELY-tuella 30 € +alv/päivä

Valtio lisää miljardi euroa yritystukiin. Tavoitteena on, että pk-yritykset voivat kehittää toimintaansa ja turvata toimintansa jatkuvuuden koronavirusepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
19.3.2020
Business Finlandilta kehitysrahoitusta korona-häiriötilanteessa

Business Finland avasi tänään hakuun rahoituspalvelun Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii  koronavirustilanteesta.

Lue lisää
7.2.2020
Innomanilaiset ensiapukurssilla

Kuinka toimia ensiaputilanteessa:
1. Varmista oma turvallisuus
2. Arvioi tarviiko uhri hätäsiirron
3. Onko uhrilla hengenvaara?
Tarkista A, B, C ja D

Lue lisää
22.1.2020
Miten yrityksessä kehitetään, markkinoidaan ja tehdään jatkosuunnitelmia

Yhteistyössä Kynix Oy ja Innoman käsittelivät Kynix:in strategiaa ja kehittivät liiketoimintamallia. Projektissa otettiin kantaa linjauksiin, joita jokaisessa yrityksessä on otettava huomioon.

Lue lisää
20.1.2020
Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi

Business Finlandin Innovaatioseteli-rahoitusta voi hakea jälleen 20.1.2020 alkaen. Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Lue lisää