Ajankohtaista

22.12.2020
Erinomaista Joulua!

Erinomaista Joulua ja Innovatiivista Uutta Vuotta 2021 toivottaa Innomanin tontut Kari, Mika, Leena, Sari, Venla ja Pekka

Lue lisää
26.11.2020
Innoman on mukana talkoissa

Puiden istuttaminen on tehokkain ja edullisin tapa torjua ilmastonmuutosta. YK:n tavoite on istuttaa tai suojella biljoona puuta vuoteen 2050 mennessä.

Lue lisää
11.11.2020
Kokeiluista menestykseen

Kansallista kokeiluviikkoa vietetään 2.11.–15.11.
Jokaisen organisaation jäsenen pitää olla valmis ja innostunut osallistumaan kokeilujen tekemiseen. Tiimit, joiden tehtävänä on ratkaista erilaisia kehittämishaasteita, toteuttavat innovatiivisa kokeiluja systemaattisesti. #kokeiluviikko

Lue lisää
1.9.2020
Kyvykkyyttä uudistumiseen koetellaan erityisesti nyt

Uudistusmieliset ihmiset ovat omaperäisiä ja intohimoisia työntekijöitä.
Sanna Marinin hallitus auttaa yrityksiä kymmenillä miljardeilla euroilla koronan aiheuttamien vaikeuksien vuoksi. Samalla kun yritykset kamppailevat selvitäkseen kriisin yli, valtion apu mahdollistaa myös liiketoiminnan uudistamisen.

Lue lisää
5.5.2020
Liiketoiminnan kehittäminen kriisin aikana

Liiketoimintaa olisi kehitettävä, jos kriisistä voittajana haluaa selviytyä. Kuinka siinä onnistutaan? – Jos olit valmistautunut niin pärjäät, mutta vieläkään ei ole myöhäistä. Katso ja kuuntele podcast.

Lue lisää
21.4.2020
Myrsky koulii menestyjäksi!

Häiriötilanteen vaikutukset liiketoimintaan ovat vähennettävissä uusilla näkökulmilla ja strategisella reagoinnilla. Strategiamuutoksilla voidaan myös luoda uutta kilpailuetua ja uusia voittopolkuja koronan jälkeistä aikaa varten. Autamme yrityksiä luomaan kehitysstrategian, jonka avulla vastoinkäymiset käännetään voitoksi.

Lue lisää
27.3.2020
Innoman auttaa suunnittelemaan liiketoimintaa koronavaiheen yli ELY-tuella 30 € +alv/päivä

Valtio lisää miljardi euroa yritystukiin. Tavoitteena on, että pk-yritykset voivat kehittää toimintaansa ja turvata toimintansa jatkuvuuden koronavirusepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
19.3.2020
Business Finlandilta kehitysrahoitusta korona-häiriötilanteessa

Business Finland avasi tänään hakuun rahoituspalvelun Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii  koronavirustilanteesta.

Lue lisää