Ajankohtaista

27.3.2020

Innoman auttaa suunnittelemaan liiketoimintaa koronavaiheen yli ELY-tuella 30 € +alv/päivä

Valtio lisää miljardi euroa yritystukiin. Tavoitteena on, että pk-yritykset voivat kehittää toimintaansa ja turvata toimintansa jatkuvuuden koronavirusepidemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
19.3.2020

Business Finlandilta kehitysrahoitusta korona-häiriötilanteessa

Business Finland avasi tänään hakuun rahoituspalvelun Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii  koronavirustilanteesta.

Lue lisää
7.2.2020

Innomanilaiset ensiapukurssilla

Kuinka toimia ensiaputilanteessa:
1. Varmista oma turvallisuus
2. Arvioi tarviiko uhri hätäsiirron
3. Onko uhrilla hengenvaara?
Tarkista A, B, C ja D

Lue lisää
22.1.2020

Miten yrityksessä kehitetään, markkinoidaan ja tehdään jatkosuunnitelmia

Yhteistyössä Kynix Oy ja Innoman käsittelivät Kynix:in strategiaa ja kehittivät liiketoimintamallia. Projektissa otettiin kantaa linjauksiin, joita jokaisessa yrityksessä on otettava huomioon.

Lue lisää
20.1.2020

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi

Business Finlandin Innovaatioseteli-rahoitusta voi hakea jälleen 20.1.2020 alkaen. Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Lue lisää
18.12.2019

Hyvää huomenta 2020!

Toimitusjohtajamme Venla Berg ehdottaa teemaa 2020 uuden vuoden lupaukselle: Yrityksen tietojärjestelmäratkaisujen ja prosessien kehittämistä voisi pohtia.

Lue lisää
12.12.2019

Opas yrityksesi innovaatioiden suunnitteluun ja johtamiseen

Poimi ajattomia vinkkejä, ohjeita ja menetelmiä Playbook for Strategic Foresight and Innovation -opaskirjasta. Oppaassa esitellään kattava malli, joka tarjoaa jäsennellyn lähestymistavan innovaatioiden kehittämiseen aina idean löytämisestä sen jalostamiseen ja testaamiseen sekä konkretisointiin.

Lue lisää
3.12.2019

VIERASKYNÄ: Auttaako hallitus Suomen kasvuyrittäjät globaalille tasolle?

Tuore hallitus tavoittelee 60 000 uutta työpaikkaa välineinään mm. koulutus- ja osaamistason nosto, yrittäjyys ja ekosysteemit. Mutta muuttuuko mikään?

Lue lisää