Meistä

Huomenna yritykset ovat erilaisia kuin tänään. Liiketoiminta uudistuu, toimialat muuttuvat ja ekosysteemit luovat uusia mahdollisuuksia.

Innomanilla kohtaavat erilaiset asiantuntijat: teknokraatit, bisnesosaajat, humanistit ja muutoksen läpiviennin asiantuntijat. Yhteistyössä asiakkaidemme ja verkostojemme kanssa syntyy innostusta, huimia ideoita ja tervejärkisiä tuloksia. Tuottavuutta ja uutta liiketoimintaa.

Innomanilla tieteellisyys yhdistyy konkreettiseen tekemiseen. Luomme huomisen toimintatapoja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Löydämme mahdollisuuksia, kehitämme uusia ratkaisuja ja uudistamme rakenteita. Emme vain tutki, analysoi ja puhu, vaan myös toimimme. Kun olemme mukana, alkaa tapahtua – konkreettisesti.

Innoman Oy on perustettu 1991

Palvelumme

Liiketoiminnan kiihdytyslaboratorio

Strategia
Kansainvälistyminen
Konkreettinen kehityspolku
Myynnin ja markkinoinnin kehittäminen
Tuotteistaminen
Ihmisten johtaminen
Tiedolla johtaminen

Lue lisää

Prosessien kehittäminen

Vakioidut ja luotettavat prosessit
Kannattavan kasvun edellytysten luonti
Jatkuva parantaminen
Arvontuotto asiakkaille
Tuottavuuden kehittäminen

Lue lisää

Tuottava ERP-projekti

Liiketoiminnalliset tavoitteet ja tavoiteprosessit
Oikein valittu tietojärjestelmä ja toimittaja
Ammattimainen projekti- ja muutosjohtaminen
Kustannus-tuottolaskenta

Lue lisää

Innovaatiotoiminta

Strateginen merkitys
Asiakas- ja käyttäjäymmärrys
Resurssianalyysi
Innovaatioprosessit ja –työkalut
Tuotteistaminen ja liiketoimintamallit
Liiketoimintahyötyanalyysi

Lue lisää

Muutosjohtaminen

Tavoitteiden kirkastaminen
Muutoskyvyn mittaaminen
Muutosvalmennus
Esimiesten ohjaus
Tiimityön kehittäminen
Työnohjaus ryhmille ja yksilöille

Lue lisää

Osakkaat

Pekka Berg

Pekan vahvimmat kiinnostuksen kohteet ovat innovaatiojohtamisen käytännöt ja organisaatioiden prosessit sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Erityisen innostavia ne ovat Pekan mukaan silloin, kun pohditaan innovaatioprosessin alkupään (Front End) hallintaa, asiakasymmärrystä, innovaatiotoiminnan nopeutta ja uusien liiketoimintamallien kehittämistä.
Lue lisää

hallituksen puheenjohtaja
+358 40 545 5560
pekka.berg@innoman.fi

Venla Berg

Venla on työskennellyt koko työuransa asiantuntijatehtävissä kehittäen eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaa, prosesseja sekä tietotekniikan hyödyntämistä toiminnan tukena. Viimeiset 20 vuotta hänen asiakaskuntansa on koostunut pääasiassa keskisuurista suomalaisista yrityksistä.
Lue lisää

toimitusjohtaja, prosessikehittäjä, ERP-konsultti
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi

Asiantuntijat

Päivi Klinga

Päivi on kokenut HR-ammattilainen, jolla on vahva liiketoiminnan tausta. Viimeisen 11 vuoden aikana Päivi on ollut mukana lukuisissa liiketoiminnan muutosprojekteissa konsulttina, HR-johtajana, johdon ja työyhteisöjen valmentajana, coachina ja työnohjaajana.
Lue lisää

johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, työnohjaaja
+ 358 50 57 22 777
paivi.klinga@innoman.fi

Sari Lehtoaro

Sarin kokemus ja osaaminen liittyvät yrityskulttuurin ja työhyvinvoinnin kehittämiseen, erityisesti muutoshankkeiden yhteydessä. Oma käytännön kokemus on kertynyt monipuolisissa esihenkilö- ja johtotehtävissä btob palvelualan yrityksissä.
Lue lisää

organisaatiokonsultti, työyhteisöjen valmentaja ja työnohjaaja
+358 50 307 3091
sari.lehtoaro@innoman.fi

Jussi Pihlajamaa

Jussilla on pitkä kokemus sekä rakennusalalta että innovaatiotoiminnasta. Hän aloitti työuransa suunnittelijana, minkä jälkeen hän toimi noin kymmenen vuotta kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten täydennyskoulutuksen suunnittelijana ja toteuttajana alan järjestöjen koulutusorganisaatioissa ja myöhemmin omien yritysten kautta.
Lue lisää

asiantuntija
+358 50 5586 372
jussi.pihlajamaa@innoman.fi

Jyrki Suomala

Jyrki on Innoman Oy:n asiantuntija, erityisalana kuluttajien neurotiede ja neuromarkkinointi. Tutkimukset ja kehittämishankkeet käsittelevät ihmisen päätöksentekoa innovaatiojohtamisen, ostamisen ja markkinoinnin konteksteissa neurotieteen näkökulmasta. Jyrkin vahvin intohimo on auttaa yrityksiä soveltamaan omissa prosesseissaan modernin neurotieteen tuloksia. Moderni tieto ihmisen aivojen toiminnasta avaa nimittäin hämmästyttävästi uusia sovellusmahdollisuuksia yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön.
Lue lisää

asiantuntija
+358 40 1291774
jyrki.suomala@innoman.fi