Prosessien kehittäminen

Paranna tuottavuutta ja luo edellytykset kasvulle

Varaa aika

Innomanin prosessikehityksen mallissa liiketoimintaprosessit muokataan toteuttamaan entistä paremmin yrityksen strategiaa ja liiketoimintamallia. Kehittämisen tavoitteena on saada yritykselle vakioidut ja luotettavat prosessit, jotka luovat edellytyksen kannattavalle kasvulle ja tuottavalle liiketoiminnalle.

Prosessien kehittämisen hyödyt näkyvät yrityksessä työaikasäästöinä ja kustannussäästöinä, liikevaihdon kasvuna sekä laadun paranemisena. Innomanin palvelussa hyötyjen arviointi ohjaa ja priorisoi kehittämistä.

Arvontuotto asiakkaille varmistetaan poistamalla hukka ja päällekkäinen työ prosesseissa. Osana prosessikehitystä Innoman tekee prosesseja kehittävän yrityksen asiakkaille kyselyjä ja haastatteluja, joilla selvitämme asiakkaiden odotukset prosessien ja yhteistyömallien kehittämiselle.

 

Innomanin palvelun tavoitteena on juurruttaa prosessien jatkuva kehittäminen osaksi yrityksen arkea

Innoman soveltaa prosessikehityksessä lean-työkaluja. Lean-ajattelun mukaisesti vähennämme päällekkäistä työtä, hukkaa, sähläystä tai turhauttavaa tiedon etsintää.

Osana prosessien kehittämistä kuvaamme myös tietojärjestelmien ja digiratkaisujen roolin prosessien ohjaamisessa ja liiketoimintamallin toteuttamisessa.

Onnistunut prosessien kehittäminen edellyttää henkilöstön tehtäväkuvien ja vastuualueiden täsmentämistä sekä hyvää johtamista. Innomanin muutosjohtamispalvelun avulla varmistat prosessien kehittymisen yrityksessä.

Innomanin tuottamat prosessikuvat ja prosessikuvaukset voidaan liittää suoraan osaksi asiakkaan laatujärjestelmää.

 

Minkälaiseen tarpeeseen haluaisit hyödyntää prosessien kehittämispalvelua?

VARAA ILMAINEN ETÄTAPAAMINEN ASIANTUNTIJAMME KANSSA JA
KERRO LISÄÄ TARPEESTASI

VARAA TÄSTÄ

 

 

Referenssejä

Strategiatyöllä Pure Wasten kasvupohja kuntoon

Kahden brändin, samojen omistajien Pure Waste Textiles Oy:n ja Costo Oy:n eettisten periaatteiden perustuksille ja kehityshalulle oli upea aloittaa strategiatyöskentely sekä prosessi- ja organisaatiouudistuksen rakentaminen...

Lue lisää
Uusioaines Oy lisäsi tehoa ja läpinäkyvyyttä myynnistä laskutukseen

ERP-projekti on muutakin kuin IT-järjestelmien uusimista. Se luo mahdollisuuden tehokkuuteen ja ajantasaiseen raportointiin...

Lue lisää
Black Moda Oy: Innomanin kanssa yrityksestä pystyi puhumaan kokonaisuutena

Korkeaan laatuun ja vastuulliseen toimintaan panostava Black Moda Oy on tekstiilialan perheyritys. Kun yrityksen liiketoiminta kasvoi ripeällä vauhdilla, nousi yrityksen järjestelmien saaminen ajan tasalle entistä keskeisemmäksi.

Lue lisää
Rejlers – Uudistamisen pakosta nyt etukenossa kasvuun

Keskeinen tavoite Rejlersin uudistamisessa oli se, että yrityksen liiketoiminnalle oli saatava tilaa kasvaa ilman että hallinto kasvaisi samassa suhteessa.

Lue lisää
High Peak: Uudet toimintatavat ja niitä tukeva ERP-järjestelmä mahdollistivat myynnin nousun

Alansa suurimpiin kuuluva liikelahjoihin, brändi- ja verkkokaupparatkaisuihin erikoistunut High Peak oli tilanteessa, jossa tietojärjestelmät eivät enää vastanneet kasvaneen liiketoiminnan tarpeita eivätkä tukeneet...

Lue lisää
Naulankanta kasvuun - Strategia, toimintaprosessit ja ERP uusiksi

Ammattirakentajan luotettava kumppani Naulankanta Oy on kasvanut nopeasti Suomessa, ja on nyt suuntautumassa myös kansainvälisille markkinoille. Yrityksen kehittyvä toiminta on luonut haasteen...

Lue lisää
RKM

Vahva yhteispeli ja luottamus Innomanin kanssa on mahdollistanut yrityksemme nopean kehittämisen, kiittää toimitusjohtaja Ismo Penttilä.

Lue lisää
Elkome

Innoman tuo helpotusta elämään, toteaa voimakkaasti kasvaneen Elkomen toimitusjohtaja Juhani Yrjänä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Mika Ropponen

hallituksen puheenjohtaja
+358 400 607 850
mika.ropponen@innoman.fi

Venla Berg

toimitusjohtaja
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi

Leena Koponen

myynnin ja markkinoinnin kehityspäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi