Prosessien kehittäminen

Paranna tuottavuutta ja luo edellytykset kasvulle

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

Prosessien kehittämisellä panostat kilpailukykyyn ja pidät huolta henkilöstön hyvinvoinnista

Innomanin prosessikehityksen mallissa liiketoimintaprosessit muokataan tukemaan entistä paremmin yrityksen strategiaa ja liiketoimintamallia.

  • Luomme yritykselle edellytykset kannattavalle kasvulle ja tuottavalle liiketoiminnalle
  • Täsmennämme tehtäväkuvia ja vastuualueita
  • Sovellamme LEAN-työkaluja
  • Saamme aikaan työaika- ja kustannussäästöjä roolituksen tehostuksella

Innomanin tuottamat prosessikuvat ja prosessikuvaukset voidaan liittää suoraan osaksi asiakkaan laatujärjestelmää.

Varaa ilmainen tapaaminen asiantuntijamme kanssa ja sparraile tavoitteesi mahdollisiksi.

 

VARAA AIKA

Tutustu selitysvideon kautta, miten Innoman kehittää prosesseja!

Prosessit ohjaavat päivittäistä tekemistämme. Niiden toimivuus ja nopeus vaikuttavat suoraan liiketoiminnan tuottavuuteen.

Tutustu, miten me Innomanilla hyödynnämme Henry Fordin ajatusmaailmaa prosessien kehittämisessä.

Luodaan yhdessä toimivat edellytykset kannattavalle kasvulle ja tuottavalle liiketoiminnalle

 

Kehittämisen tavoitteena on saada yritykselle strategian toteuttamista tukevat vakioidut ja luotettavat prosessit, jotka luovat edellytykset kannattavalle kasvulle ja tuottavalle liiketoiminnalle. Liiketoiminnan kehittäminen kannattaa aina.

Mitä ovat prosessien kehittämisestä saatavat hyödyt?

Prosessien kehittämisen hyödyt näkyvät yrityksessä ensinnäkin rahallisesti – työaikasäästöinä ja kustannussäästöinä, liikevaihdon kasvuna sekä laadun paranemisena.

Kun Innomanin asiantuntijat lähtevät kehittämään prosesseja, juuri hyötyjen arviointi ohjaa ja priorisoi kehittämistä. Kun yrityksen prosesseista poistetaan hukka sekä päällekkäinen työ, tuotetaan uudenlaista arvoa asiakkaille. Kun prosessin kehitys aloitetaan, Innoman selvittää tarkasti kyselyiden ja haastatteluiden avulla, millaisia odotuksia palveltavalla asiakkaalla on prosesseista sekä yhteistyömallien kehittämisestä.

Innoman juurruttaa prosessit osaksi yrityksen arkea

Innoman soveltaa prosessikehityksessä lean-työkaluja. Lean-ajattelun mukaisesti vähennämme päällekkäistä työtä, hukkaa, sähläystä tai turhauttavaa tiedon etsintää. Innomanin palvelun tavoitteena on juurruttaa prosessien jatkuva kehittäminen osaksi yrityksen arkea.

Osana prosessien kehittämistä kuvaamme tietojärjestelmien ja digiratkaisujen roolin prosessien ohjaamisessa ja liiketoimintamallin toteuttamisessa.

Onnistunut prosessien kehittäminen edellyttää henkilöstön tehtäväkuvien ja vastuualueiden täsmentämistä sekä hyvää johtamista. Innomanin muutosjohtamispalvelun avulla varmistat prosessien kehittymisen yrityksessä.

Minkälaiseen tarpeeseen haluaisit hyödyntää prosessien kehittämispalvelua?

Varaa ilmainen etätapaaminen asiantuntijamme kanssa ja kerro lisää tarpeistasi.

VARAA TAPAAMINEN TÄSTÄ

 

 

Referenssejä

Evondos Oy: oikeat toimenpiteet ja asenne menestyksen takeena

"Suurimmat Innomanin tuottamat hyödyt ovat heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa prosessien kehittämisestä ja ERP-projektin läpiviennistä. Kehitystyötä ohjattiin oikeille raiteille projektin aikana. Laadukkaasta työstä kertoo jo aikataulun pitävyys, kertoo talousjohtaja Vesa Tiitinen.

Lue lisää
Verkkoasema kehitti esimiestyötä vastaamaan kasvutavoitteita

Innoman toimi asiantuntijana Verkkoaseman tiimien prosessien kehityksessä sekä koko yrityksen strategiatyössä. Prosessiohjaus kehitettiin uudelle tasolle antamalla esimiehille työnohjausta ja valmennusta.

Lue lisää
Strategiatyöllä Pure Wasten kasvupohja kuntoon

Pure Waste Textiles Oy:n ja Costo Oy:n eettisten periaatteiden perustuksille ja kehityshalulle oli upea aloittaa strategiatyöskentely sekä prosessi- ja organisaatiouudistuksen rakentaminen.

Lue lisää
Uusioaines Oy lisäsi tehoa ja läpinäkyvyyttä myynnistä laskutukseen

ERP-projekti paketissa ajallaan ja budjetin raameissa. Projekti oli muutakin kuin IT-järjestelmien uusimista. Ajantasaisella raportoinnilla lisättiin tehokkuutta koko liiketoimintaan.

Lue lisää
Black Moda Oy: Innomanin kanssa yrityksestä pystyi puhumaan kokonaisuutena

Korkeaan laatuun ja vastuulliseen toimintaan panostava Black Moda Oy on tekstiilialan perheyritys. Kun yrityksen liiketoiminta kasvoi ripeällä vauhdilla, nousi yrityksen järjestelmien saaminen ajan tasalle entistä keskeisemmäksi.

Lue lisää
Rejlers – Uudistamisen pakosta nyt etukenossa kasvuun

Keskeinen tavoite Rejlersin uudistamisessa oli se, että yrityksen liiketoiminnalle oli saatava tilaa kasvaa ilman että hallinto kasvaisi samassa suhteessa.

Lue lisää
High Peak: Uudet toimintatavat ja niitä tukeva ERP-järjestelmä mahdollistivat myynnin nousun

Alansa suurimpiin kuuluva liikelahjoihin, brändi- ja verkkokaupparatkaisuihin erikoistunut High Peak oli tilanteessa, jossa tietojärjestelmät eivät enää vastanneet kasvaneen liiketoiminnan tarpeita eivätkä tukeneet...

Lue lisää
Naulankanta kasvuun - Strategia, toimintaprosessit ja ERP uusiksi

Ammattirakentajan luotettava kumppani Naulankanta Oy on kasvanut nopeasti Suomessa, ja on nyt suuntautumassa myös kansainvälisille markkinoille. Yrityksen kehittyvä toiminta on luonut haasteen...

Lue lisää
RKM

Vahva yhteispeli ja luottamus Innomanin kanssa on mahdollistanut yrityksemme nopean kehittämisen, kiittää toimitusjohtaja Ismo Penttilä.

Lue lisää
Elkome

Innoman tuo helpotusta elämään, toteaa voimakkaasti kasvaneen Elkomen toimitusjohtaja Juhani Yrjänä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Venla Berg

toimitusjohtaja, prosessikehittäjä, ERP-konsultti
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi