close

Innoman on yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan sekä prosessien kehittäjä. Innomanin missiona on parantaa mitattavasti yritysten tuottavuutta ja liiketoiminnan uudistumiskykyä.

Yhdistämme palveluissamme Innomanin sekä asiakkaan asiantuntijoiden ja johdon osaamisen tehokkaan työskentelymallin avulla. Tuomme saman pöydän ääreen henkilöitä eri aloilta ja erilaisista kokemustaustoista. Liiketoiminnan kehittämiseen syntyy uusia näkökulmia ja innovatiivisia ratkaisumalleja.

Innoman konserniin kuuluvat emoyhtiö Innoman Oy ja tytäryhtiö Innoman HR Oy. Yrityksen avainhenkilöt omistavat yritykset.

Innoman konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 1.000.000 €.  Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on 1.800.000 €.

close

Ota yhteyttä niin kuin sinulle sopii parhaiten.
Soita, lähetä sähköposti tai kirjoita viestisi tähän.
Vastaamme pikimmiten!

Innoman uutiset

Hyödynnetäänkö teillä koko tietohallinnon kapasiteetti?

24.08.2017
Innoman Expakin käyttäjäpäivässä 15.9.

- Monessa yrityksessä tehdään raskas investointi tietotekniikkaan, mutta sen hyödyntäminen jää harmillisesti kesken. Parhaimmillaan ihmisten ja koneiden yhteispeli tuottaa reilusti säästöä ja vapauttaa ihmisen tekemään ajatustyötä rutiinien sijaan.

Näin sanoo Innomanin asiantuntija Henri Fagerholm, yksi Expakin käyttäjäpäivän luennoitsijoista.

Expakin käyttäjäpäivän teemana on Tietojohtamisen ja toimitusketjun hallinnan kehitys. Henri Fagerholmin puheenvuoron aiheena on Konkreettiset keinot ottaa tietotekniikkainvestoinneista kaikki hyöty irti.

Expakin käyttäjäpäivät pidetään 15.9.2017. Helsingin Sörnäisissä. Tilaisuus on maksuton Expakin asiakkaille ja kutsuvieraille, ja sinne voi ilmoittautua Expakin sivuilta https://www.expak.fi/kayttajapaiva2017

Tervetuloa kuuntelemaan Henrin esitystä!