Avoin työpaikka Innomanissa

Prosessien kehittämisen asiantuntija, ERP-projektipäällikkö

 

Haemme liiketoimintaprosessien kehittämisen asiantuntijaa Vantaalle. Tulet työskentelemään myös projektipäällikkönä asiakkaiden ERP-projekteissa eri puolilla Suomea.

 

Työpaikkakuvaus

Innoman on asiantuntijapalveluyritys, joka kehittää asiakkaiden strategioita, liiketoimintamalleja, prosesseja, innovaatiotoimintaa ja johtamista. Innomanilla tieteellisyys yhdistyy konkreettiseen tekemiseen. Luomme huomisen toimintatapoja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Löydämme mahdollisuuksia, kehitämme uusia ratkaisuja ja uudistamme rakenteita. Emme vain tutki, analysoi ja puhu, vaan myös toimimme. Kun olemme mukana, alkaa tapahtua – konkreettisesti.

Asiakkaiden ERP-projekteissa kehitämme asiakasyrityksen liiketoimintaa ja prosesseja. Teknologiset ratkaisut näemme keinoina toteuttaa yrityksen strategiaa, ohjata prosesseja ja kehittää tuottavuutta. Onnistunut ERP-projekti edellyttää ammattimaista projekti- ja muutosjohtamista. Innoman on ERP-toimittajista riippumaton asiantuntijayritys.

Innoman-konserniin kuuluvat Innoman Oy ja tytäryhtiö Innoman HR Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 1 300 000 € ja liikevaihtoennuste vuodelle 2018 on 1 550 000 €. Lisätietoja meistä ja palveluistamme: www.innoman.fi.

 

Työsi sisältää

  • asiakasyritysten prosessien ja tietoteknisten ratkaisujen nykytila-analyyseja ja tavoitetilamäärityksiä
  • prosessikuvien piirtämistä
  • tietoteknisten järjestelmien vaatimusmäärittelyjä
  • tarjouspyyntöjen tekemistä ja vertailua
  • toimittajavalinnassa ja hankinnassa avustamista
  • käyttöönottoprojektin tukemista projektipäällikkönä
  • järjestelmätestauksen tukemista
  • koulutusta
  • muutoksen toteutumisen jälkiseurantaa asiakasyrityksissä

Muun ohella työnkuvaasi kuuluu palveluidemme myynti asiakkaille.

 

Hakijalta toivomme

Sinulla on useamman vuoden kokemusta prosessien kehittämisestä ja ERP-järjestelmistä. Olet myös toiminut menestyksekkäästi projektipäällikkönä tietoteknisissä hankkeissa. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.

 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja liity moniammatilliseen joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.8.2018 mennessä Leenalle osoitteeseen leena.koponen@innoman.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

toimitusjohtaja Venla Berg 21.8 kello 16–18 numerosta 0500 443 731 ja
hallituksen puheenjohtaja Mika Ropponen 23.8 kello 16–18 numerosta 0400 607 850.

 

https://www.innoman.fi/palvelut/tuottava-erp-projekti/