Tuottava ERP-projekti

ERP-projekti on yrityksen liiketoiminnan ja prosessien kehittämistä. Prosessien pitää toteuttaa yrityksen strategiaa ja liiketoimintamallia. Onnistunut prosessien kehittäminen edellyttää henkilöstön työnkuvien ja vastuualueiden täsmentämistä sekä hyvää johtamista.

ERPin hyödyt näkyvät työaikasäästöinä ja kustannussäästöinä sekä laadun paranemisena. Hyötyjen arviointi ohjaa ja priorisoi kehittämistä.

Yritykselle sopiva ERP-ratkaisu ja ERP-toimittaja löytyvät, kun prosessit on määritetty oikein ja järjestelmän toiminnalliset vaatimukset on priorisoitu hyötylaskennan avulla. Innoman on ERP-toimittajista riippumaton asiantuntijayritys. Autamme sopivan ERP-ratkaisun valinnassa.

ERP-projektin ammattimainen johtaminen on edellytys projektin onnistumiselle. Innoman tarjoaa ERP-projektin johtamiseen tukea.

Tarjoamme myös muutosjohtamisvalmennusta ERP-projektin yhteydessä ohjaamaan ja tukemaan johdon, esimiesten ja projektiryhmän työtä.

 

Tuottava ERP-projekti:

ERP-projekti PERUS

Referenssi

Rejlers

Keskeinen tavoite Rejlersin uudistamisessa oli se, että yrityksen liiketoiminnalle oli saatava tilaa kasvaa ilman että hallinto kasvaisi samassa suhteessa.

Lue lisää

Elkome

Innoman tuo helpotusta elämään, toteaa voimakkaasti kasvaneen Elkomen toimitusjohtaja Juhani Yrjänä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Venla Berg

toimitusjohtaja, Innoman Oy
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi

Mika Ropponen

hallituksen puheenjohtaja, Innoman Oy
+358 400 607 850
mika.ropponen@innoman.fi

Leena Koponen

myyntipäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi

Muut palvelut

Liiketoiminnan kiihdytyslaboratorio

Strategia
Konkreettinen kehityspolku
Johtaminen

Lue lisää

Innovaatiotoiminta

Innovaatiotoiminta takaa organisaation menestymisen. Innovaatiotoiminnankin tuottavuutta voi kehittää. Tähän tarvitaan systemaattista kehittämistä ja oikeat työkalut. Tuloksena syntyy uusien tuotteiden, palveluiden, liiketoimintamallien ja ekosysteemeiden innovaatioita.

Lue lisää

HR palvelut

Innomanin HR-asiantuntijat auttavat asiakasyrityksiä rakentamaan ja toteuttamaan toimivaa ja sujuvaa henkilöstöjohtamista ja henkilöstöhallintoa.

Lue lisää

Lue blogikirjoituksia aiheesta

Sari Lehtoaro 6.4.2018

Yrityskulttuuri muuttuu onnistuneen ERP-projektin myötä

Mitäpä jos lähtisit ajatuksesta, että uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä organisaatiossasi syntyy tahto kehittyä?

Lue lisää
Mika Ropponen 27.2.2018

Miksi uudistua?

Yrityksen uudistuminen lähtee strategian ja vision kirkastamisesta. Uudistumisessa yritykselle luodaan kyky synnyttää uusia innovaatioita ja mahdollisuuksia reagoida muutoksiin.

Lue lisää
Venla Berg 3.3.2018

Pk-yrityksen kehittäminen on palkitsevaa

Olemme tehneet töitä yli sadan kasvavan suomalaisen pk-yrityksen kanssa. ERP-projektien ja johtamisen kehittämisen tulokset näkyvät nopeasti.

Lue lisää
Joni Hyttinen 22.5.2017

Joulupukin työpajalla eletään ajan hermolla

Työelämä mullistuu kaikkialla. Entä jos muutokset ulottuisivat Korvatunturille saakka? Mitä hyötyä tekoälystä on Petteri Punakuonolle? Entä robotiikasta tontuille? Miksi firman pikkujoulut on edelleen tärkeä tapahtuma?

Lue lisää