Tuottava ERP-projekti

ERP-projekti on yrityksen liiketoiminnan ja prosessien kehittämistä. Prosessien pitää toteuttaa yrityksen strategiaa ja liiketoimintamallia. Onnistunut prosessien kehittäminen edellyttää henkilöstön työnkuvien ja vastuualueiden täsmentämistä sekä hyvää johtamista.

ERPin hyödyt näkyvät työaikasäästöinä ja kustannussäästöinä sekä laadun paranemisena. Hyötyjen arviointi ohjaa ja priorisoi kehittämistä.

Yritykselle sopiva ERP-ratkaisu ja ERP-toimittaja löytyvät, kun prosessit on määritetty oikein ja järjestelmän toiminnalliset vaatimukset on priorisoitu hyötylaskennan avulla. Innoman on ERP-toimittajista riippumaton asiantuntijayritys. Autamme sopivan ERP-ratkaisun valinnassa.

ERP-projektin ammattimainen johtaminen on edellytys projektin onnistumiselle. Innoman tarjoaa ERP-projektin johtamiseen tukea.

Tarjoamme myös muutosjohtamisvalmennusta ERP-projektin yhteydessä ohjaamaan ja tukemaan johdon, esimiesten ja projektiryhmän työtä.

 

Tuottava ERP-projekti:

ERP-projekti PERUS

Referenssi

Rejlers – Uudistamisen pakosta nyt etukenossa kasvuun

Keskeinen tavoite Rejlersin uudistamisessa oli se, että yrityksen liiketoiminnalle oli saatava tilaa kasvaa ilman että hallinto kasvaisi samassa suhteessa.

Lue lisää

Elkome

Innoman tuo helpotusta elämään, toteaa voimakkaasti kasvaneen Elkomen toimitusjohtaja Juhani Yrjänä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Venla Berg

toimitusjohtaja
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi

Mika Ropponen

hallituksen puheenjohtaja
+358 400 607 850
mika.ropponen@innoman.fi

Leena Koponen

myyntipäällikkö
+358 40 505 5096
leena.koponen@innoman.fi

Muut palvelut

Liiketoiminnan kiihdytyslaboratorio

Strategia
Konkreettinen kehityspolku
Kansainvälistymissuunnitelma
Muutosjohtaminen

Lue lisää

Innovaatiopalvelut

Innoman auttaa tekemään innovaatiotoiminnasta systemaattista. Tarjoamme työkaluja innovaatiotoiminnan tuottavuuden parantamiseen. Yhteisen työskentelyn tuloksena syntyy uusien tuotteiden, palveluiden, liiketoimintamallien ja ekosysteemeiden innovaatioita. Samalla yritykseen jää toimivat työkalut innovaatiotoimintaan.

Lue lisää

Muutosjohtaminen

Innoman auttaa asiakasyrityksiä muutoksen johtamisessa ja luottamuksen vahvistamisessa organisaation ihmisten kesken. Tarjoamme menetelmät ja työkalut muutoksen merkityksen ja tavoitteiden kirkastamiseen sekä henkilöstön innostamiseen.

Lue lisää

Lue blogikirjoituksia aiheesta

Kari Häkkinen 28.4.2019

Tietojärjestelmät toiminnankehityksen esteenä?

Kilpailukyvyn säilyttäminen vaatii jatkuvaa toiminnan kehittämistä. Strategiasta synnytetyt road mapit ja niistä johdetut toimintasuunnitelmat ohjaavat...

Lue lisää
Mika Ropponen 14.4.2019

Toiminnanohjauksen järjestelmä kaukana toiminnan keskiöstä

Tavoitellessaan menestystä, joutuu niin yksilö kuin yrityskin pohtimaan ja tekemään valintoja, sekä etsimään sellaisia polkuja, joilla menestys olisi mahdollista.

Lue lisää
Sari Lehtoaro 6.4.2018

Yrityskulttuuri muuttuu onnistuneen ERP-projektin myötä

Mitäpä jos lähtisit ajatuksesta, että uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä organisaatiossasi syntyy tahto kehittyä?

Lue lisää
Mika Ropponen 27.2.2018

Miksi uudistua?

Yrityksen uudistuminen lähtee strategian ja vision kirkastamisesta. Uudistumisessa yritykselle luodaan kyky synnyttää uusia innovaatioita ja mahdollisuuksia reagoida muutoksiin.

Lue lisää