Päivi Klinga

Päivi Klinga

johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, työnohjaaja
+ 358 50 57 22 777
paivi.klinga@innoman.fi

Päivi Klinga, KTM
HR-ammattilainen, johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, työnohjaaja

Päivi on kokenut HR-ammattilainen, jolla on vahva liiketoiminnan tausta. Päivi on toiminut pienissä ja keskisuurissa asiantuntijayrityksissä myynnin ja liiketoiminnan vetäjänä sekä HR-johtajana. Viimeisen 11 vuoden aikana hän on ollut mukana lukuisissa liiketoiminnan muutosprojekteissa konsulttina, HR-johtajana, johdon ja työyhteisöjen valmentajana, coachina ja työnohjaajana.

Päivin erikoisosaamista on johtamisen ja esihenkilötyön kehittäminen, osaamisen ja kyvykkyyden kehittäminen sekä työssä onnistumiseen ja työhyvinvointiin liittyvät kokonaisuudet.

Päivi on myös uravalmentaja, johdon ja asiantuntijoiden coach sekä tiimien vuorovaikutuksen kehittämisen ammattilainen.

Päivin intohimona on ihmisten ja organisaatioiden merkityksellisen matkan mahdollistaminen.
Uskon yhdessä tekemiseen sekä ihmisten rajattomaan potentiaaliin ja oivalluksen voimaan. Kokemukseni mukaan suurin vaikuttavuus saadaan kun projekteissa ja kehittämisessä yhdistetään ennakkoluulottomasti eri työskentelymenetelmiä – loogisjärkevien lisäksi tunteita ja ajattelua herättäviä sekä kehollisia menetelmiä – tästä esimerkkeinä mm. tulevaisuuden muistelu, tietoinen johtaminen sekä tunnekokemukset ja kehollisuus johtamisen voimavaroina.

Vapaa-aikana Päivin löytää parhaiten mökin laiturin nokasta joogamatolta, luontopoluilta koira seuranani sekä säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilta.