Venla Berg

Venla Berg

toimitusjohtaja, prosessikehittäjä, ERP-konsultti
+358 500 443 731
venla.berg@innoman.fi

Venla Berg, DI (tietoliikennetekniikka ja teletietotekniikka)
Toimitusjohtaja, prosessikehittäjä, ERP-konsultti

Venla on työskennellyt koko työuransa asiantuntijatehtävissä kehittäen eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaa, prosesseja sekä tietotekniikan hyödyntämistä toiminnan tukena.

Viimeiset kaksikymmentä vuotta hänen asiakaskuntansa on koostunut pääasiassa keskisuurista suomalaisista yrityksistä. Työuransa ensimmäiset 15 vuotta hän kehitti ensisijaisesti suurten yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden toimintaa.

Yrittäjänä Venla on toiminut 20 vuotta. Innoman Oy:n osakkaana ja toimitusjohtajana hän on ollut vuodesta 2004 lähtien.

Venla on intohimoinen kehittäjä. Hänen mukaansa asiat voi aina tehdä nykyistä tuottavammin, virheettömämmin ja sujuvammin.
– Haluan olla mukana luomassa uutta liiketoimintaa asiakasyrityksiin ja Innomaniin. Minua motivoi yrittäminen ja kehittäminen, Venla kertoo.

Venla mukaan työssä parasta on nähdä kehittämisen tulokset niin asiakkaalla kuin omassa yrityksessä.
– Työssäni palkitsee myös mahdollisuus tehdä mielenkiintoisten ja osaavien ihmisten kanssa yhteistä kehittämistyötä asiakasyrityksissä ja Innomanissa, Venla lisää.

Venlan vapaa-aika kuluu pääsääntöisesti perheen kanssa.
– Harrastan vanhojen rakennusten kunnostamista (vapaa-ajan kiinteistöt), uuden rakennuksen viimeistelyä ja puutöitä (omakotitalo), liikuntaa, matkustamista vieraille maille, puutarhanhoitoa, vadelmanviljelyä, saunomista sekä koirien kanssa ulkoilua.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 15.1.2024
Tule, tule hyvä ERP-projekti, älä tule huono ERP-projekti!

ERP-ratkaisu ei itsessään ratkaise yrityksen ongelmia ja kehittämistarpeita eikä tuota liiketoiminnallisia hyötyjä. Hyödyt tulevat toimintamallien ja prosessien muutoksesta, oikein hoidetusta muutosjohtamisesta sekä onnistuneesta projektijohtamisesta.

Lue lisää
Blogi 31.5.2021
SOP-prosessi kuntoon! Mikä kumma SOP tai SO&P?

Kyseessä on yrityksen strateginen prosessi, jossa yhdistetään yrityksen eri toimintojen tieto ja näkemys sekä tulevaisuudesta että nykytilasta yrityksen yhteiseksi suunnitteluprosessiksi.

Lue lisää
Blogi 16.3.2020
Sujuva rakennusprojekti tuo säästöjä

Työn tuottavuus rakentamisen toimialalla on huomattavasti alempi kuin muilla toimialoilla keskimäärin. Rakentamiseen liittyy paljon laatuongelmia, joista saamme jatkuvasti lukea uutisia. Tuottavuuden ja laadun parantamisessa avainasioita ovat hyvä suunnittelu, rakentamisen johtamisen kehittäminen, sujuvat prosessit sekä jatkuva dokumentointi työmaalla. Näihin panostaminen tuo huomattavia säästöjä työajoissa ja toimintakuluissa.

Lue lisää
Blogi 18.12.2019
Hyvää huomenta 2020!

Toimitusjohtajamme Venla Berg ehdottaa teemaa 2020 uuden vuoden lupaukselle: Yrityksen tietojärjestelmäratkaisujen ja prosessien kehittämistä voisi pohtia. On myös mietittävä, miten muutokset vaikuttavat yrityksen liiketoimintaan ja mitä mahdollisuuksia muutokset tuovat kilpailukyvyn kehittämiseen.

Lue lisää
Blogi 21.10.2019
Söikö kasvu yrityksesi eväät?

Asiakas, tai potentiaalinen sellainen, soitti ja halusi keskustella. Mielen päällä oli monenlaisia asioita. Kertoili yrityksensä arjesta ja kehittämistarpeista. Yritys oli kasvanut jo useita vuosia. Aikaisemmin tehtiin...

Lue lisää
Blogi 18.1.2019
Kiireetöntä tuloksentekoa

Luin joululomalla Helsingin Sanomien toimittajan Piia Elosen kirjoituksen uudenvuoden lupauksesta, jonka saa varastaa. Kirjoittaja lupasi itselleen,

Lue lisää
Blogi 22.10.2018
Tiedolla vai tunteella johtaminen?

Liiketoiminnan ja prosessien suunnittelu on mukavaa. Muutoksen johtaminen on huomattavasti raskaampaa työtä.

Lue lisää
Blogi 3.1.2018
Pk-yrityksen kehittäminen on palkitsevaa

Olemme tehneet töitä yli sadan kasvavan suomalaisen pk-yrityksen kanssa. ERP-projektien ja johtamisen kehittämisen tulokset näkyvät nopeasti.

Lue lisää