Sari Lehtoaro

Sari Lehtoaro

asiantuntija
+358 50 307 3091
sari.lehtoaro@innoman.fi

Sari Lehtoaro, asiantuntija

Sarin innostus liiketoiminnan kehittämiseen kumpuaa nuoruuden kokemuksista myyntityön parissa. Kuuntelemalla asiakkaitaan Sarille on syntynyt suurin osa niistä ideoista, joilla myyntityötä, palvelua ja prosesseja on lähdetty kehittämään. Työuransa aikana Sari on toiminut myynti-, markkinointi-, kehitys- ja johtotehtävissä suoramarkkinointitoimistoissa, tietopalveluyrityksissä, varastointi- ja logistiikka-alalla.

Liiketoimintojen digitalisointi, automatisointi ja muutosjohtaminen tulivat Sarille tutuksi Postituspojat Oy:llä ja Lehtipiste Oy:llä, joissa hän oli kehittämässä logistiikka- ja varastohotellipalvelua verkkokaupoille ja maahantuojille.

– Minulle on luontevaa ihmisten johtaminen ja asioihin vaikuttaminen. Olen hyvä tunnistamaan ihmisten vahvuuksia ja tukemaan heitä niiden kehittämisessä. Kollegani ovat kertoneet minun olevan innostava ja hyvä viestijä. Annan palautetta aina, kun siihen on tilaisuus!

Innomanista Sari löysi itselleen sopivan työyhteisön, jossa potentiaaliaan pääsee hyödyntämään täydellä teholla.

– Olen parhaimmillani ympäristössä, jossa arvostetaan yritteliäisyyttä ja rohkeaa haasteisiin tarttumista, huumoria unohtamatta.

Vapaa-ajallaan Sari menee mielellään ulos luontoon tai ryhmäliikuntatunneille. Inspiraatiota ajatteluun ja elämään hän saa lukemalla ja keskustelemalla ystäviensä ja uusien tuttavuuksiensa kanssa.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 25.4.2019

Miksi kukaan ei kysy mitään?

Tuota olen monesti aiemmin ihmetellyt itsekin esiteltyäni tiimilleni uuden idean. Mikä siinä kysymisessä on niin vaikeaa? Kysymykset koetaan helposti haasteena...

Lue lisää
Blogi 6.12.2018

Yrityskulttuuri muuttuu onnistuneen ERP-projektin myötä

Mitäpä jos lähtisit ajatuksesta, että uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä organisaatiossasi syntyy tahto kehittyä?

Lue lisää