Sari Lehtoaro

Sari Lehtoaro

asiantuntija, esimiesten valmentaja ja työnohjaaja
+358 50 307 3091
sari.lehtoaro@innoman.fi

Sari Lehtoaro, asiantuntija, muutoksen tekijä, esimiesten valmentaja ja työnohjaaja

Kokemukseni, osaamiseni ja mielenkiintoni liittyvät liiketoiminnan ja siellä toimivien ihmisten välisen yhteistyön kehittämiseen. Työyhteisön toimivuus edellyttää suuntaa, johtajuutta, rakenteita, tavoitteita, vastuita ja pelisääntöjä. Ne ovat osa systeemisyyttä ja siten luovat perustan yhdessä toimimiselle ja kehittymiselle. Tuohon kun vielä lisätään se kaikkein tärkein eli ihmiset ja myönteinen vuorovaikutus niin kehittävän yrityskulttuurin elementit ovat kasassa.

Olen pitkän työurani aikana saanut toimia johto- ja esimiestehtävissä mainos-, markkinointi-, paino-, postitus- ja logistiikka-alalla. Yhteistä näille toimialoille on ollut jatkuva muutos ja pakottava tarve uuden palvelutarjoaman ja toimintamallien kehittämiselle. Olen ollut mukana monissa muutos- ja tietojärjestelmähankkeissa. Sen ansiosta olen oppinut mitkä seikat vivuttavat muutoksessa onnistumista.

– Kaiken liiketoiminnan kehittämisen lähtökohta on asiakkaiden saaman arvon tunnistaminen ja yhteistyön sujuvuuden varmistaminen ottamalla koko henkilöstö mukaan tasa-arvoisena toimijana.

Innomanilla pääsen jakamaan, hyödyntämään ja kehittämään osaamistani täydellä teholla eri toimialojen ammattilaisten kanssa.

– Olen parhaimmillani ympäristössä, jossa arvostetaan yhteistyötä ja rohkeaa haasteisiin tarttumista, huumoria unohtamatta.

Vapaa-ajallani huolehdin itsestäni urheilemalla, lukemalla ja laiskottelemalla hyvien leffojen äärellä.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 22.2.2022
Johtajuus on luovaa kulttuurityötä

Tänä viikonloppuna lunta luodessani pohdin johtajuutta. Kolan varressa loin polkua, jota myöten naapureiden olisi mukavampi lähteä aamulenkilleen tai käydä postilaatikolla. Palvelin taloyhtiömme väkeä ja samalla sain hyvää hyötyliikuntaa aamutuimaan.

Lue lisää
Blogi 12.2.2021
Inhimillinen tehokkuus

Löytyykö meistä vielä tehoja, joilla nostamme tuottavuuden uudelle tasolle ja vahvistamme Suomen kansainvälistä kilpailukykyä? Minä uskon, että löytyy.

Lue lisää
Blogi 28.10.2020
Hyvä johtaminen on yhteistyötä

Yritys erottuu kilpailijoistaan, kun taitavat ihmiset osaavat tehdä töitä yhdessä. Yhdessä tekeminen edellyttää asioiden ja ihmisten johtamista. Hyvä johtaja tunnistaa ja ymmärtää miten erilaiset ihmiset käyttäytyvät toimiessaan yksin ja ryhmässä.

Lue lisää
Blogi 27.3.2020
Esimiesten tärkein tehtävä on näyttää suuntaa ja pitää huolta ihmisistä

Etätyössä korostuu esimiehen asema ja kyky ohjata organisaation toimintaa. Valmistautuminen, ohjaus, läsnäolo ja jaksaminen ovat avainsanoja esimiestyössä, kun tiimin yksilöt toimivat fyysisen etäisyyden päässä toisistaan. Jotta johtamisessa säilyisi tavoitteellisuus ja positiivinen asenne, myös esimies tarvitsee tukea toimintaansa.

Lue lisää
Blogi 25.9.2019
Kun aika on

Muistan lukeneeni vuosia sitten artikkelin, jossa näyttelijä kertoi uransa alkuvaiheessa saamastaan palautteesta. Kyseinen näyttelijä oli epäröinyt roolihahmonsa sisäistämisen kanssa, ilmaisu ei ollut kohdillaan...

Lue lisää
Blogi 25.4.2019
Miksi kukaan ei kysy mitään?

Tuota olen monesti aiemmin ihmetellyt itsekin esiteltyäni tiimilleni uuden idean. Mikä siinä kysymisessä on niin vaikeaa? Kysymykset koetaan helposti haasteena...

Lue lisää
Blogi 6.12.2018
Yrityskulttuuri muuttuu onnistuneen ERP-projektin myötä

Mitäpä jos lähtisit ajatuksesta, että uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä organisaatiossasi syntyy tahto kehittyä?

Lue lisää