Sari Lehtoaro

Sari Lehtoaro

asiantuntija
+358 50 307 3091
sari.lehtoaro@innoman.fi

Sari Lehtoaro, asiantuntija

Sarin kokemus ja osaaminen liittyvät myynnin kehittämiseen ja henkilöstön motivoimiseen, erityisesti muutoshankkeiden yhteydessä. Kuuntelemalla asiakkaitaan ja kollegoitaan Sarille on syntynyt suurin osa niistä ideoista, joilla myyntityötä ja palvelua on kehitetty. Työuransa aikana Sari on toiminut sekä myyjänä, että myynnin kehitys- ja johtotehtävissä.

Liiketoimintojen kehittäminen ja muutosjohtaminen tulivat Sarille tutuksi mm. Lehtipiste Oy:llä, joissa hän oli kehittämässä logistiikka- ja varastohotellipalvelua verkkokaupoille ja maahantuojille.

– Kaiken liiketoiminnan kehittämisen lähtökohta on asiakkaiden saaman arvon tunnistaminen ja yhteistyön sujuvuuden varmistaminen ottamalla koko henkilöstö mukaan asiakastyöhön.

Innomanista Sari löysi itselleen sopivan työyhteisön, jossa potentiaaliaan pääsee hyödyntämään täydellä teholla.

– Olen parhaimmillani ympäristössä, jossa arvostetaan yritteliäisyyttä ja rohkeaa haasteisiin tarttumista, huumoria unohtamatta.

Vapaa-ajallaan Sari menee mielellään ulos luontoon tai ryhmäliikuntatunneille. Inspiraatiota ajatteluun ja elämään hän saa lukemalla ja keskustelemalla ystäviensä ja uusien tuttavuuksiensa kanssa.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 25.4.2019

Miksi kukaan ei kysy mitään?

Tuota olen monesti aiemmin ihmetellyt itsekin esiteltyäni tiimilleni uuden idean. Mikä siinä kysymisessä on niin vaikeaa? Kysymykset koetaan helposti haasteena...

Lue lisää
Blogi 6.12.2018

Yrityskulttuuri muuttuu onnistuneen ERP-projektin myötä

Mitäpä jos lähtisit ajatuksesta, että uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton myötä organisaatiossasi syntyy tahto kehittyä?

Lue lisää