Mika Ropponen

Mika Ropponen

hallituksen puheenjohtaja
+358 400 607 850
mika.ropponen@innoman.fi

Mika Ropponen, hallituksen puheenjohtaja. Osakas.

Mika on vetänyt yrityksen kehittämisen ja tietotekniikan projekteja vuodesta 1992; matkaa on tehty ATK:sta internetiin, digitalisaatioon ja alustatalouteen. Hänen konsultointiuransa käynnistyi 1999, ja Innoman Oy:n osakas Mika on ollut vuodesta 2004.

Mikan kokemus on mittava: hänellä on prosessien ja sähköisen liiketoiminnan kehittämiskokemusta yli 150:ssa Suomessa ja muualla Euroopassa toimivassa yrityksessä. Tietoteknisten ratkaisujen käyttöönottoihin liittyviä projekteja on kertynyt 98.

Keskeinen motivaation lähde Mikalle suomalainen yrittäjyys. Suomalaisessa yrittäjyydessä, yrityskulttuurissa ja yrittäjissä häntä kiehtoo suoraviivaisuus, innovaatiot ja halu kehittää.

 – Työstäni voin todellakin väittää, että jokainen päivä on erilainen ja jokainen projekti on erittäin mielenkiintoinen. Näiden vuosien aikana olen saanut tutustua suomalaisen yrittämisen kirjoon, haasteisiin, tuskaan, onnistumisiin ja ennen kaikkea niihin mahtaviin ihmisiin, Mika kiittää.

Mikan vapaa-aika kuluu mökillä, vaelluksilla ja sulkapallokentällä.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 14.3.2019

Toiminnanohjauksen järjestelmä kaukana toiminnan keskiöstä

Tavoitellessaan menestystä, joutuu niin yksilö kuin yrityskin pohtimaan ja tekemään valintoja, sekä etsimään sellaisia polkuja, joilla menestys olisi mahdollista.

Lue lisää
Blogi 27.2.2018

Miksi uudistua?

Yrityksen uudistuminen lähtee strategian ja vision kirkastamisesta. Uudistumisessa yritykselle luodaan kyky synnyttää uusia innovaatioita ja mahdollisuuksia reagoida muutoksiin.

Lue lisää
Blogi 30.11.2017

Myötäiloa organisaatiossa

Meillä olisi opittavaa tanskalaisilta. Siellä organisaatioissa osataan iloita sekä omasta että toisen tiimin menestyksestä.

Lue lisää
Blogi 31.8.2017

Kilpailukykyä kasvattamassa

On aivan mahtavaa olla mukana, kun asiakas haluaa kehittää liiketoimintaansa, toimintatapojaan ja prosessejaan lisätäkseen jatkuvaa kilpailukykyään.

Lue lisää
Blogi 4.5.2017

Helppo hymyillä, kun sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä

Modernit tietotekniset ratkaisut ja toimivat prosessit vaikuttavat olennaisesti yrityskaupan toteutumiseen.

Lue lisää
Blogi 15.2.2017

Samalla rahalla enemmän irti – lisää tehoja tietojärjestelmistä

Suomalaisissa yrityksissä on merkittävä määrä potentiaalia parempaan tuottavuuteen.

Lue lisää