Mika Ropponen

Mika Ropponen

asiantuntija
+358 400 607 850
mika.ropponen@innoman.fi

Mika Ropponen, asiantuntija

Mika on vetänyt yrityksen kehittämisen ja tietotekniikan projekteja vuodesta 1992; matkaa on tehty ATK:sta internetiin, digitalisaatioon ja alustatalouteen. Hänen konsultointiuransa käynnistyi 1999, ja Innoman Oy:ssä Mika on ollut vuodesta 2004.

Mikan kokemus on mittava: hänellä on prosessien ja sähköisen liiketoiminnan kehittämiskokemusta yli 150:ssa Suomessa ja muualla Euroopassa toimivassa yrityksessä. Tietoteknisten ratkaisujen käyttöönottoihin liittyviä projekteja on kertynyt 102.

Keskeinen motivaation lähde Mikalle suomalainen yrittäjyys. Suomalaisessa yrittäjyydessä, yrityskulttuurissa ja yrittäjissä häntä kiehtoo suoraviivaisuus, innovaatiot ja halu kehittää.

 – Työstäni voin todellakin väittää, että jokainen päivä on erilainen ja jokainen projekti on erittäin mielenkiintoinen. Näiden vuosien aikana olen saanut tutustua suomalaisen yrittämisen kirjoon, haasteisiin, tuskaan, onnistumisiin ja ennen kaikkea niihin mahtaviin ihmisiin, Mika kiittää.

Mikan vapaa-aika kuluu mökillä, vaelluksilla ja sulkapallokentällä.

Lue tämän henkilön tekstejä

Blogi 22.9.2021
Virallinen välistävetäjä

Digitalisaation aikakaudella lausahdus ”virallinen välistävetäjä” saattaisi kokea uuden tulemisen – nimittäin ratkaisu- ja järjestelmätoimittajat istuvat yhä tiukemmin lausahduksen ikävään viitekehykseen.

Lue lisää
Blogi 3.11.2020
Mustasukkainen ratkaisutoimittaja

Läheskään kaikissa tilanteissa yksi toimittaja tai yksi tietojärjestelmäratkaisu ei tarjoa riittäviä tehoja tai mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle.

Lue lisää
Blogi 14.3.2019
Toiminnanohjauksen järjestelmä kaukana toiminnan keskiöstä

Tavoitellessaan menestystä, joutuu niin yksilö kuin yrityskin pohtimaan ja tekemään valintoja, sekä etsimään sellaisia polkuja, joilla menestys olisi mahdollista.

Lue lisää
Blogi 27.2.2018
Miksi uudistua?

Yrityksen uudistuminen lähtee strategian ja vision kirkastamisesta. Uudistumisessa yritykselle luodaan kyky synnyttää uusia innovaatioita ja mahdollisuuksia reagoida muutoksiin.

Lue lisää
Blogi 30.11.2017
Myötäiloa organisaatiossa

Meillä olisi opittavaa tanskalaisilta. Siellä organisaatioissa osataan iloita sekä omasta että toisen tiimin menestyksestä.

Lue lisää
Blogi 31.8.2017
Kilpailukykyä kasvattamassa

On aivan mahtavaa olla mukana, kun asiakas haluaa kehittää liiketoimintaansa, toimintatapojaan ja prosessejaan lisätäkseen jatkuvaa kilpailukykyään.

Lue lisää
Blogi 4.5.2017
Helppo hymyillä, kun sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä

Modernit tietotekniset ratkaisut ja toimivat prosessit vaikuttavat olennaisesti yrityskaupan toteutumiseen.

Lue lisää
Blogi 15.2.2017
Samalla rahalla enemmän irti – lisää tehoja tietojärjestelmistä

Suomalaisissa yrityksissä on merkittävä määrä potentiaalia parempaan tuottavuuteen.

Lue lisää